Diensten

VERBOUWING
Het verbouwen van een woning is een ruim begrip. Het kan op grote maar ook een kleine schaal. Wij verzorgen zowel kleine als grote projecten en werken voor particulieren en bedrijven.

Onze werkzaamheden zijn heel divers. U kunt bij ons terecht voor aanbouw, verbouwingen, nieuwbouw, renovatie, onderhoud, dakkapellen, overkappingen, kozijnen, deuren, trappen etc. Kortom alle werkzaamheden die in, aan en rondom uw woning kunnen plaatsvinden.

Wij werken uiterst professioneel en zorgvuldig. Wij vinden het heel belangrijk om tijdens de bouw alles netjes en opgeruimd te houden; dit is voor de klant heel prettig. Voor onze manier van werken worden we dikwijls geprezen; een gegeven waar we trots op zijn.

Hierbij een aantal voorbeelden van verbouwingen die uw woning nog comfortabeler maken:

Badkamer en wc
Denk aan een hele nieuwe badkamer en wc, maar ook bepaalde aanpassingen op uw badkamer en wc, bijvoorbeeld bij oudere mensen of mensen met een bepaalde handicap.

Dakkapel
Denk aan het vergroten van uw slaap- of woonruimte door het maken van een dakkapel. Er zijn vele mogelijkheden bij het realiseren van een dakkapel, zowel in de vorm als in de materialen.

Zolder
Het verbouwen van uw zolder biedt u meer mogelijkheden in de ruimte. Maak van uw zolder een slaapkamer of een studeerkamer. Om de bereikbaarheid van uw zolder te vergemakkelijken kunt u i.p.v. een vlizotrap een vaste trap maken. Voor meer lichtinval kunt een dakkapel of een dakraam door ons laten plaatsen .

Erker
Een hele mooie uitbreiding van uw woonruimte creëert u door een erker. Niet alleen de ruimte, maar ook de lichtinval gaat er op voorruit. Erkers kunt u in vele verschillende modellen en afmetingen laten maken. Wij adviseren u hierbij.


AANBOUW
Een aanbouw aan een woning is een specialiteit van ons bedrijf. Er zijn tal van mogelijkheden om uw woonruimte uit te breiden. Door het aanbouwen van een ruimte creëert u extra woonruimte. Ons hart ligt in het aanbouwen van aparte woonruimten. Heel bijzonder is het aanbouwen van een glazen woonruimte; het geeft niet alleen een enorm mooi effect 
aan uw woonhuis, maar voorziet de ruimte ook van heel veel licht en warmte
 welke door de zon naar binnen komt.


RENOVATIE
Wij als Timmer-en Bouwbedrijf hebben een ruime ervaring met het uitvoeren van 
renovatieprojecten. Wij renoveren woningen, kantoorpanden, winkels, horecagelegenheden en zorginstellingen. Tijdens een renovatie denken we vooral aan de eisen waaraan moet worden voldaan zodat de
 gebouwen weer voldoen aan de huidige veiligheidsnormen en energiebesparingen.